.

BEREKET SCENTED CANDLE 210 G

BEREKET MIRISNA SVIJEĆA 210 G

194,00 
s PDV-om
Količina:

Besplatna poštarina za kupovinu iznad 500,00 kn


Srce novog mirisa Bereket predstavlja šipak, voće s tisućama zrnaca koje simboliziraju plodnost i vječnost života. Zbog svog oblika, boje i unutarnje strukture, šipak je tisućama godina nosio raznoliku i pozitivnu simboliku, jer su ljudi vjerovali da je u njihov dom donio bogatstvo u svakom pogledu. Dok je u nekim kulturama ovo sočno voće simbol plodnosti, zdravlja i dobrohotnosti, u drugima predstavlja snagu i bogatstvo. Sve je to spojeno u mirisu nazvanom Bereket čije ime dolazi od perzijskog izraza za obilje zdravlja, ljubavi i blagostanja. 

Šipku se u gornjim notama pridružuje svježi limun i toplina cimeta koji podsjeća na bogate i jake note. U srcu mirisa je karanfil obogaćen sočnim malinama i nježnom frezijom. Sam miris temelji se na notama pačulija koji daje energiju. Za točku na i pobrinuo se dodir magnolije i vanilije, rezultat čega je jedinstveni miris koji se širi vašim domom.

Upute za korištenje:

1. Obavezno odrežite vrh fitilja prije nego što prvi put upalite svijeću. Tako se fitilj neće „rascvjetati i  svijeća će lijepo gorjeti.

2. Pri prvom paljenju svijeća bi trebala gorjeti barem toliko vremena da se u potpunosti rastopi 1 cm voska (vrijeme ovisi o veličini svijeće). To će spriječiti stvaranje udubljenja. Ovo pravilo vrijedi samo pri prvom paljenju, jer svijeća gori prema "memoriji" pa kod daljnje upotrebe, to više nije potrebno.

Mirisne svijeće Atelier Rebul izrađene su od kvalitetnog, biljnog, suncokretovog voska. Većina svijeća izrađena je od parafina koji pri izgaranju može emitirati po zdravlje potencijalno štetne tvari koje uzrokuju probleme s kožom i dišnim sustavom. Biljni vosak je ekološka, zdrava i prirodna alternativa sintetičkom vosku. Svijeće mogu koristiti i osobe s respiratornim problemima.  Uz to mirisne svijeće Atelier Rebul obično traju dulje od svijeća izrađenih isključivo od parafina.

Pamučni fitilj osigurava dugotrajno i lijepo gorenje bez dima. Ugodne arome stvaraju opuštajući ambijent i smanjuju stres. U manjoj prostoriji osjetit ćete miris svijeće čak i kad je ugašena.

AT02328
0